Chat with us, powered by LiveChat
Yay! Inviger den nya bloggen… - black pixel

Yay! Inviger den nya bloggen…

Black Pixel får en ny blogg för att dela med sig av nyheter och massa roliga tips. Vi går igenom året som vi refererar till som “2020 The year of Corona”.

Först och främst vill jag säga varmt välkommen till Black Pixels helt nya blogg. Vi tror stenhårt på att vi kommer kunna ha massa roligt att dela med oss av, vår förhoppning är att ni ska vilja komma tillbaka hit mer än en gång.

Redan nu har vi en vision för att vår blogg ska gå i samma linje som vilka vi på Black Pixel är. Vi är ett kreativt och positivt gäng som gärna gör saker på ett nytt sätt… men mer då – vilka är vi på Black Pixel? 

Företaget är grundat av våra 3st ägare Rawand, Linus och August. Som anställd är jag kanske inte helt opartisk men de är verkligen grymma arbetsgivare och jag tror att deras inställning till kreativitet och öppenhet smittar av sig på resten av verksamheten – Ni som varit inne på vårt kontor vid Karlaplan vet kanske vad jag menar?

Vi är i dagsläget 22 + Erik på kontoret, sen har vi massa kontorshundar som man inte får glömma bort – Atlas, Paddington, Onni, Stella, Costa, Bo och Belle som bidrar med underbar stämning! 

Ett urval av våra snälla, söta och glada kontorshundar! På bild, Atlas, Belle, Bo och Onni.


Så hur va året 2020 på Black Pixel?

I början av året så va en del av företaget i Amsterdam på Awwwards stora event och prisutdelning som kan likna World Wide Web’s oscarsgala. Eventet pågick i 3 dagar med fullt av intressanta föreläsningar, grymma kreatörer och mingel.

Bilder från Awwwards conference 2020 i Amsterdam. På bild: Linus, Jesper, Rawand, Anders och Pontus.I februari fick vi tillsammans med “The Studio” även en honorable mention från Awwwards för hemsidan www.lottaagaton.se  vilket vi tycker är sjukt roligt. Tack alla ni som va inne och röstade på oss!

Vi har gjort massa spännande projekt och gått live med massa hemsidor. Här kommer ett litet urval med projekt vi tyckt varit extra roligt att arbeta med:

www.makespace.se
www.blomsterpassagen.se
www.tyresan.se
www.oslvf.se

Annat som vi tycker är väldigt kul är att våran content avdelning har gått på högvarv hela året! Dem har varit och filmat, klippt och regisserat massa olika saker. De köpte även in i riktigt bra drönare i slutet av sommaren för att producera unikt material med hög kvalitét.

Vår marknadsavdelning har även gjort ett grymt jobb med SEO, optimera kampanjer och ROI (Return on investment) för våra underbara kunder. 

Som en del av detta känner jag mig så glad över allt vi har uppnått hitintills och jag känner mig riktigt stolt över vad vi på Black Pixel lyckats åstadkomma år 2020.

Tack så mycket för mig och ett stort tack till alla våra gulliga kunder och grymma kollegor! Vi ses sen snart igen när vi är tillbaka på kontoret igen efter nyår 2021.

/ Liss Lord